Vissza

VNE Automatic Cash - automatizált készpénzfizető terminál

Cikkszám:[VNEAUTOCASH]

Vissza
ÉRMEVÁLTÓ AUTOMATA

Kis helyigényű, automatizált fizető terminál Készpénzes Fizetéshez.

 

Az Automatic Cash egy Remek és strapa bíró Automata .  

A Fizető automata egy olyan készülék, amit készpénzfizetés automatikus lebonyolítására terveztek, és amely képes a visszajáró pénzt pontosan visszaadni bármely kereskedelmi folyamatban. Teljes mértékben megfelel a kiskereskedők igényeinek a kompaktság, hatékonyság, ellenőrizhetőség és biztonság szempontjából.

A készülék alap változata csatlakoztatható bármilyen - az üzletben már meglévő - számlázó szoftverhez és/vagy pénztárfiókhoz. Ha az értékesítési folyamatban nincs számlázó szoftver, a Fizető automata továbbfejlesztett változata önálló pénztárgépként is működik, biztosítva egyúttal a nyomtatóhoz történő csatlakozás lehetőségét is.

A készülék gyors érmeelfogadóval rendelkezik. Az ügyfél által a készülékbe behelyezett bármely címletű érmét gyorsan megszámolja, ezekkel az érmékkel a kifizető rendszert feltölti és ez adja vissza az aprópénzt a vevőnek, amennyiben szükséges. A készülék valamennyi bankjegy címletet is elfogadja, ezek a címletek közül két fajtát használ fel a bankjegy visszaadó rendszeren keresztül. Az Fizető automata készülék visszaadó rendszere az érmék és a bankjegyek esetében is nagy volumenű be- és kifizetéseket tesz lehetővé, kis pénzmennyiség előzetes feltöltése után is.

A 7 coll átmérőjű vagy a két soros kijelző felhasználásával a fizetések egyszerűek és magától értetődőek mindenki számára, az értékesítés bármely szakaszában. Ezúton lehetővé válik az is, hogy a kiszolgáló személyzet minden pénzzel kapcsolatos érintkezést elkerüljön.

Ez az egyik legnagyobb előnye a Fizető automatának: garantálni tudja a legmagasabb higiéniai szabványok betartását, különösen azokban az üzleti szegmensekben, ahol élelmiszert vagy italt árusítanak. Biztosítja, hogy a személyzet, aki az ételt és italt kezeli, ne kerülhessen kapcsolatba veszélyes baktériumokkal vagy az érméken és bankjegyeken lévő szennyeződéssel.

A pénzügyi tranzakciók biztonságosan kerülnek lebonyolításra, a készülék kizárja az esetleg előforduló hiányokat, számolási hibákat és minimalizálja a lopás lehetőségét. A készülék online csatlakoztatható az internethez, így rögzíteni képes valamennyi tranzakciót és lehetővé teszi a távoli vezérlést is az arra feljogosított, beazonosítható személyek részére - ez egyúttal biztosítja a napi üzletmenet állandó és hatékony felügyeletét is.

Különböző felhasználói profilokat lehet létrehozni annak érdekében, hogy a menühöz a hozzáférés és a készülék működtetése biztonságos legyen.

A Fizető automata tetszőleges színben kapható és az előlapja az ügyfél kívánságának megfelelően módosítható annak érdekében, hogy illeszkedjen az üzlet arculatához vagy bármely áruház vagy bolt pultjának stílusához.

A rendkívül kompakt, hatékony és műszakilag magas szintű Fizető automata alkalmas minden olyan üzlet számára, amely úgy törődik az ügyfeleivel, hogy emeli a higiéniai körülményeket és minden pénzügyi tranzakciót gyorssá és biztonságossá tesz.

 

- A teljes forint érme és bankjegy-sorozat elfogadás

- Érmevisszaadás

- Bankjegyvisszaadás (2 címlet)

- Érme és bankjegyvisszaforgatás

- Telepített kassza alkalmazással

-


Önnek ajánlott termékeink

A termék felkerült az érdeklődési listára

NP Pénzváltó automata. Kültéri 2 hopperes kivitel, INOX előlap és OPCIÓS bővítés

Cikkszám:[NPSMARTCHANGE3]


GECKOLLECT Adatgyűjtő és továbbító Eszköz Smart Change váltógéphez

Cikkszám:[Geckollect]


Alberici érmeváltó automata. 1 hopperes kivitel, kijelzővel, bankjegyelfogadóval

Cikkszám:[ALCHANGERHIRA1CM]