Belépés

Cikkszám:
v_PCAP

Egyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorok

Egyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorokEgyedi kialakítású nagy méretű PCAP érintőszenzorok
Specifikáció Egyedi gyártású Projected Capactitive (PCAP) érintőszenzorok
     
Rövid leírás, funkció  
Kültéri kioszkok kialakításánál a legnagyobb problémát az érintőfelület vízhatlanná és vandálbiztossá tétele okozza. Az SAW, Rezisztív és sima kapacitív szenzorok közel sem teljesítik ezeket az elvárásokat. A megoldás egy olyan érintőfelület kialakítása, mely biztonsági üveg mögé applikálható és az érzékelést ezen a biztonsági üvegen keresztül végzi. A technológia neve PCAP (Projected kapacitív) technológia, melynek legfontosabb tulajdonsága, hogy az érzékeléshez nincs szükség a szenzor megérintésére. Az érintéseket maximum 12mm vastag bármilyen nem fémes  anyagon keresztül érzékeli. Segítségével érintőfelületté varázsolhatók kirakatok, nagy mérettű vetíthető felületek, vagy akár egy nem átlátszó felület is. Felhasználása főleg nagyméretű interaktív felületek, tudományos szemléltetőeszközök, információs táblák kialakításához használható, de előnyeit akár az építészetben kamatoztatni lehet.   SINGLE/DUAL/MULTITOUCH opciók egyaránt elérhetők.
     
Speciális lehetőségek    
A technológia megengedi teljesen egyedi méretre szabott érintőfelületetk kialakítását, így akár a teljesen sík, teljes méretű  üveg előleppal szerelt vékony, mégis vandálbiztos terminálok gyárthatók. Előre megadott méretek, a maszkoláshoz használt RAL szín, egyedi logó megadása után, a szükséges minőségi előírások pontos betartása mellett legyártjuk az Ön igényeihez alakított érintő felületet.   
     
Specifikáció  
  Elérhető méretek 22"-116" 4:3/16:9/16:10 méretfüggő
  Válaszidő 15-50 ms
  Interface USB/RS232 választható
  Érzékenység Konfigurálható
  Operációs rendszer WIN/MAC/LINUX
  Üzemelési hőmérséklet  -10°C - +70 °C
  UV/IR szűrés Opcionális
  Kültéri használat Igen
  Fényáteresztés min. 93%
Alkalmazás    
  Infoterminálok, interaktív felületek, 3D vetíthető fóliával kombinálva térbeli megjelenítéshez Beltér / Kültér
     
Előnyei    
  Egyedi kialakítás  
  Kültéri használat  
  Kiváló ár/érték arány  
  Tökéletes kompatibilitás  
  "Fólia" kivitelben is megvásárolható  

Kérdése van?