Vissza

WH Berlin - CCT910.S QA interface card + kábelek WH Münzprüfer

Cikkszám:[CCT910S]

Vissza
INTERFACE

A CCT 910-es könnyedén összeköti az összes fizető modult bármilyen PC alkalmazással úgy, hogy egy univerzális eszközt biztosít minden PC vagy Kiosk alapú szorakoztató géphez.

Minden általános CCTalk eszköz (pl. érmevizsgálók, bankjegy elfogadók vagy hopperek) hozzáköthetőek a panelhez, ami közvetlenül egy USB kábellel a számítógéphez csatlakoztatható.

Csakúgy mint a többi MDB modulok vagy más tartozékok (pl.: elektromos érmebedobó nyílás elzáró, elektromos escrow, elektromos motor reject) ezek is mind egyszerűen integrálhatóak ezzel a panellel.

A CCT 900-hoz képest a CCT 910 egy Cctalk és két RS232 csatlakozót biztosít, csak úgy mint egy 8-as kimenetet az összes szenzorhoz, és müködtető rendszerhez ( pl. motorok, eletromágnesek és lámpák). A múltban számottevő fejlesztési energia volt szükséges ahhoz hogy a különböző védett különálló rendszereket összehangoljanak, és egy egyedi komponensű szoftver alkalmazásá alakítsanak. A CCT 910-nek köszönhetően ezeknek az időknek vége. A .NET.1.1 osztályú könyvtár és a Linux ccTalk SDK elérhető és könnyebbé teszi a napi használatot.


Önnek ajánlott termékeink

A termék felkerült az érdeklődési listára

USB MDB interface visszaadós érmevizsgálóhoz

Cikkszám:[COMM300M]